Das Band

DE GEBOORTE VAN EEN BLUES BROTHERS FLAVOURED BAND!

ANNO 1978:

Elwood Blues zei in één van zijn speeches dat de blues, zoals zij die speelden, in 2006 alleen nog maar in de bibliotheek te vinden zou zijn.

ANNO 2005:

Een jaar voordat deze voorspelling uit dreigt te komen ontstaat er ogenschijnlijk uit het niets "Reverend Bart and the Shepherds of Blues" (RBSB).
Deze Blues Brothers flavoured band had de heilige missie om de muziek zoals deze door "The Blues Brothers" is gespeeld uit de bibliotheek te houden.

.......... MISSIE GESLAAGD!!!!

ANNO 2015:

Waar alleen nog Nederlandstalige Volendamse rotzooi, vrouwen met baarden en electronisch geprogrammeerde non-muziek in Hilversum wordt gepromoot heeft RBSB nu zijn nieuwe missie :

Ervoor zorgen dat scheurende gitaren, spetterende Hammonds en jankende bluesharpen in 2030 niet alleen nog maar op YouTube te bewonderen zijn.

Alle hits van de blues en soul iconen komen voorbij, zolang ze passen bij Jake en Elwood Blues.

Reverend Bart en zijn Shepherds zullen je bekeren tot een volgeling op deze kruistocht.

Je zult merken dat ze deze nieuwe missie weer niet licht opvatten en dat er wederom een spetterende en geïnspireerde supershowband is ontstaan.........

Laat u bekeren door deze "band with a mission" en word een volgeling van deze geweldige 6 tot 10 koppige Blues Brothers flavoured band!

Reverend Bart op Facebook Reverend Bart op YouTube Reverend Bart op Twitter
REVEREND BART AND THE SHEPHERDS OF BLUES